V megli

Skrivnostna megla, ki je zadnja leta pogosta že v vseh letnih časih, vedno popestri fotografijo in jo naredi drugačno. Največkrat se pridruži zjutraj, ko je včasih že pregosta, predvsem v hladnejših letnih časih pa je ne manjka tudi v večernih urah.

Zbirka mojih fotografij, ki jih je popestrila megla.

Read More

Sončne zvezde

Te so pogosto zanimive na fotografijah, saj je vsaka svojevrstna in unikatna, včasih pa se tudi ne pustijo “ujeti”.

Tukaj je izbrana zbirka sončnih zvezd, ki so vedno popestrile moje motive.

Read More

Pestro poletje

Smo sredi večkrat vročega poletja z včasih (pre)divjimi neurji, vendar se kljub vsemu pogosto najde priložnost, da ujamemo zanimive poletne motive.

Nekaj izmed njih je razstavljenih na mojih fotografijah.

Read More

Barvita pokrajina

Svetloba in barve v neskončnih odtenkih, a vedno privlačne za novo fotografijo, saj nikoli ne moreš ujeti enakega, četudi si na istem kraju. Včasih pastelni odtenki, drugič pa zelo intenzivni, vendar narava je vsega zmožna. Čudovita pokrajina, ki se nam kaže v toliko barvah, je vedno zanimiva na pogled.

 

Read More

Pomlad je tukaj

Kljub precej pomladni zimi smo vedno veseli prave pomladi. Pokažejo se prvi cvetovi, narava začne vse bolj zeleneti, cvetočih rastlin je iz dneva v dan vse več, med njimi pa tudi vedno več živali.

Nekaj teh čudovitih utrinkov je na mojih fotografijah.

Read More

Zima ali pomlad 2019

Letos sem pozimi, kjer smo ponavadi navajeni vsaj nekaj snežne odeje, skoraj iskala sneg, da bi ujela kak zimski motiv, ker ga še na bližnjem Pohorju ni bilo ravno na pretek. Ves februar smo imeli občutek (kot tudi naša narava), da smo že krepko zakorakali v pomlad. V marcu se zima uradno sicer končuje, včasih nas še kaj preseneti, vendar letos so bile konkretno pomladne temperature.

Uživajmo v fotografijah “pomladno zimskega” časa.

 

Read More

Slovenija – vzhodni del

Tukaj imamo čudovite kraje in predele pokrajine, mnogo je mest za izlete in sprehode. Čeprav so lahko tudi zanimivi motivi za fotografiranje, so pogosto prezrti in marsikomu neznani.

Pridite in se prepričajte sami, v vsakem letnem času so interesantni.

 

Read More

Sončni vzhodi in zahodi

Vedno interesantne fotografije, zanimivo sonce in barve, če le ujameš dober motiv v pravem trenutku svetlobe. Mene še zmeraj navdušujejo in jih z veseljem fotografiram. Nekaj mojih jutranjih in večernih utrinkov je tukaj.

 

Read More

Jesen 2018

Nenavadno topla jesen z malo dežja in pogostimi jutranjimi meglicami nam je dala veliko priložnosti za fotografiranje. Imam pestro zbirko interesantnih jesenskih fotografij z zanimivimi motivi.

Read More

Poletje 2018

Nenehne nevihte in komaj kak dan brez dežja v prvi polovici že toplega poletja, potem nekaj vročine v drugi polovici – vse skupaj nam je dalo mnogo zanimivih motivov, ki so ujeti tudi na mojih fotografijah letošnjega poletja.

Read More